AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan Menemen müjdesi

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Menemen’in Asarlık mahallesinde bulunan spor tesislerinin yenileneceğini duyurdu.

GÜNDEM 14.01.2020, 14:20 Melis Tekin
AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan Menemen müjdesi

24 Haziran seçim çalışmalarında Menemen’in Asarlık mahallesinde bulunan spor tesislerini gezen AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, tesislerin yenilenmesi için elinden geleni yapacağını söylemişti. Seçimlerin ardından gerekli girişimlerde bulunan Özalan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bugün yapılan protokol ile spor tesislerinin yeniden yapılması için çalışmaların başlayacağını açıkladı.

İzmir’de özellikle spor alanında yatırımların artarak devam etmesinde etkin rol oynayan eski milli futbolcu ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, verdiği bir sözü daha yerine getirdi. Menemen’de bulunan Asarlık spor tesislerinin yenilenmesi için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birkaç kez görüşme yapan Özalan, “Seçim döneminde gerek spor kulüpleri gerekse spor tesislerini ziyaret ediyor, sporcularımız ve yöneticilerimizle bir araya geliyorduk. Ayrıca spor yapan genç kardeşlerimizin de taleplerini sürekli dinliyorduk. Bunlardan biri olan Menemen Asarlık’ta bulunan tesislerin yenilenmesi için gerekli girişimlerde bulunacağımızı hemşehrilerimiz ve gençlerimizle paylaşmıştık. Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bakanlığımız en kısa sürede tesisleri yeniden yapıp, sporcularımızın ve gençlerimizin hizmetine sunacak” ifadelerini kullandı.

“SPORU TABANA YAYACAĞIZ”

Sadece Menemen için değil, İzmir merkez başta olmak üzere ilçelerde yaşayan spor tesisi, futbol sahası gibi ihtiyaçların karşılanması noktasında sürekli bakanlık ile diyalog içerisinde olduğunu hatırlatan Özalan, “İzmir’imizin dört bir yanında spor tesislerimiz var. İnşallah bundan sonraki süreçte kalitesi ve pek çok özelliğiyle bu tesisleri sporu tabana yayma politikamızla daha verimli kullanma yolunda büyük adımlar atacağız. Bir yandan mevcut olan ama yetersiz tesislerimizi yenileyip, hizmete sunarken diğer yandan yeni tesisler yapılması noktasında da girişimlerimiz devam edecek” dedi.

“PEK ÇOK TESİSİ HİZMETİNİZE SUNACAĞIZ”

Sporun, birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirdiğine dikkat çeken Özalan, “Spor, birliği ve beraberliği pekiştiren bir unsur. Bu anlamda başta Menemen olmak üzere İzmir’e kazandırdığımız ve kazandıracağımız spor tesisleri bu misyona hizmet ediyor. Bu süreçte toplumumuzun sporu benimsemesi ve daha çok spor yapması adına da pek çok projeyi sizlerin hizmetine sunacağımızın müjdesini vermek istiyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
17°
parçalı bulutlu
banner202