Adliyeye Baltayla Gelmişti! Karar Verildi

Bakırköy Adliyesi'ne balta ile gelen ve 40 gündür tutuklu olan 28 yaşındaki Sedat Güç tahliye edildi.

GÜNDEM 18.10.2019, 11:15
Adliyeye Baltayla Gelmişti! Karar Verildi

Duruşma Bakırköy 28. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada tutuksuz olan sanık Sedat Güç de hazır bulundu. Duruşma sırasında adliyede çalışmakta olan 2 güvenlik görevlisi tanık konumunda dinlendiler.

Güvenlik görevlilerinden bir tanesi şahsın balta ile adliyeye geldiğini, niye böyle geldin diye sorduğunda ise adaleti sağlamaya geldiğini söylediğini ifade etti.

İfade veren diğer güvenlik görevlisi ise sanığı kendisinin kapıda karşıladığını, balta sahabet giriş ile görünce durdurduğunu, neden böyle geldin dediğinde, şahsın oduncu olduğunu söylediğini, kendisinin de hemen polis memurlarına haber verdiğini, polis gelince şahsın 'Adaleti sağlayacağım' dediğini, bu sözü de herkesin duyacağı şekilde söylemediğini, sanığın tavırlarından ötürü panik ortamının oluştuğunu görmediğini belirtti.

Sanık Sedat Güç ise üzgün olduğunu, yapmaması gereken bir şey olduğunu, daha evvel kendisini polislerin darp ettiğini ve ceza aldığını, bunun etkisiyle adliyeye geldiğini, oduncu olduğunu ve baltayla çalıştığı için o şekilde adliyeye geldiğini ve başka bir maksadının olmadığını dile getirdi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202