23 Hükümlü Erdoğan'ın destek kampanyasına maaşlarını bağışladı!

Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu atölyelerinde çalışan 23 hükümlü, Erdoğan'ın koronavirüsle mücadele için başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'na katıldı.

GÜNDEM 15.04.2020, 10:38
23 Hükümlü Erdoğan'ın destek kampanyasına maaşlarını bağışladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' çağrısıyla başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'na hükümlülerden destek geldi.

ATÖLYEDE KAZANDIKLARINI BAĞIŞLADILAR

Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu atölyelerinde çalışan ve aralarında Brezilya, Sudan, Suriye asıllı yabancı hükümlülerin de bulunduğu 23 kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bağış kampanyasına atölyedeki çalışmaları ile kazandıkları nisan ayı  maaşlarını bağışlayarak kampanyaya destek oldu.

KAMPANYAYA MAAŞLARINI BAĞIŞLAYAN EMEKLİLERDEN ETKİLENDİLER

Haberlerde emekli yaşlıların kampanyaya maaşlarını bağışladıklarını izlemelerinden etkilenen hükümlü Ozan Zengin ve Haydar Sudan, bizlerin de yapacağı bir şeyler olmalı düşüncesi ile bu kampanyayı başlattıklarını ve dilekçelerini kurum müdürlüğüne sunduklarını belirtti.

HÜKÜMLÜLER DE BU ÜLKENİN EVLADI

Ögütledikleri bağış kampanyasıyla ilgili konuşan hükümlü Ozan Zengin “Mahkumlar da bu ülkenin evlatları. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Başka Türkiye yok. Bizler kader planında cezaevine girmiş insanlarız. Hatamızı farkettik, pişman olduk. Kurumda kaldığımız sürece atölyemizde azimle çalışıp üretime katkı sağladık. Devletimizin bizlere kol kanat germesini burada da hissettik. Gönlümden gelerek maaşımı bağışlıyorum” dedi.

DEVLETİMİZE BİZİM DE KATKIMIZ OLSUN

Kampanyaya katılan bir diğer hükümlü Haydar Sudan, duygularını şöyle ifade etti:

 “Devletimize milletimize bizim de katkımız olsun istedik. Koronavirüs salgını kapsamında tüm cezaevi personeli de bizim sağlığımız için evlerinden, çocuklarından ayrıldı. Gördük ki biz bir aileyiz, o zaman elimizden geleni yapacağız. Allah bizlerin, tüm cezaevi çalışanlarının yardımcısı olsun. İnşallah tez vakitte atlatacağız bu kötü günleri. Keşke elimizden daha fazlası gelse daha fazlasını feda etsek.”

TÜM CAMİAYA GURUR DUYGUSU YAŞATTI
Foça Açık Ceza İnfaz Kurum Müdürü Sayın Murat Yılmaz, aralarında farklı milletlerden de kişilerin bulunduğu 23 hükümlümüzün çağdaş infaz anlayışında topluma kazandırma amacının somut örneklerinden olduğunu ve bu tablonun tüm camiaya gurur duygusu yaşattığını söylerek hükümlülere örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Bağış kampanyasına katılan hükümlülerin tam listesi:

Ozan ZENGİN, Fikret POYRAZ,Mustafa TÜRÜ,Ali Rıza ŞENLEN,Muhammed GÜNEŞ,Uğur ÖZALP,Yusuf KAVURMACI,Khalil İsmaeel Adam Abdollah,Feyyaz ŞANAL,Harun KARATAŞ,Daniel Rodriques de Almeida Junior ,İskender AKDOĞAN,Şükrü KAVAKÇI,Hasan ÖZTÜRK,Tanju AKGÜN,İbrahim ACAR, Bülent CANŞİ,Mevlüt İNCE, Musatfa Kemal TURGUT,Muhammed GANİM, Haydar SUDAN,Bircan DEMİRÇELİK 

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202