TÜGİAD Ege Şubesi, İZSİAD ile ortak proje üretecek

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni (İZSİAD) ziyaret ederek, iki STK arasında işbirliğini artırarak ortak projelere imza atmak istediklerini ifade etti

EKONOMİ 04.03.2020, 11:55
TÜGİAD Ege Şubesi, İZSİAD ile ortak proje üretecek

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni (İZSİAD) ziyaret ederek, iki STK arasında işbirliğini artırarak ortak projelere imza atmak istediklerini ifade etti. Yapılan görüşme sonunda, iki derneğin üyeleri arasındaki ticaret hacminin geliştirilmesi ve sağlık turizmi başta olmak üzere çeşitli konularda ortak projeler geliştirilebileceği fikri benimsendi.

STK’ların öznel hedefleri dışında kent yararına da projeler üretmesi gerektiğini ifade eden TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş, İzmir için tüm derneklerin işbirliği içinde olması gerektiğini söyledi. İZSİAD’ın da bu kentin önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu vurgulayan Durmuş, “TÜGİAD Ege Şubesi olarak İZSİAD’ı ziyaret etmekten dolayı mutluyuz. Güçlü bir kent, aktif bir toplum hedefini her zaman gözeten İZSİAD ile İzmir’e katkı koyabilmek adına projeler geliştirmek istiyoruz. Başta İzmir olmak üzere Ege Bölgesi’nin geliştirilmesi için projeler yapacağız ya da yapılan projeleri destekleyeceğiz” diye konuştu.

TÜGİAD Ege Şubesini ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, İZSİAD’ın sadece TÜGİAD Ege Şubesi ile değil, kent için bir çaba içine giren her STK ile işbirliklerine açık olduğunu söyledi.  TÜGİAD Ege Şubesi olarak İZSİAD’ın “Yerli, Milli, İzmirli” sloganını çok yerinde buluyoruz. Bu kapsamda TÜGİAD üyeleri ile İZSİAD üyeleri arasındaki ticaretin geliştirilmesine, birlikte iş yapma kültürünün yaygınlaştırılması için ortak projeler üretmeye hazırız. Ayrıca, İzmir ve bölge için başta sağlık turizmi olmak üzere bir çok alanda proje üretmek gerekiyor. Bu anlamda TÜGİAD Ege Şubesi ile beraber bir çok alanda omuz omuza çalışabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202