Kazakistan – Türkiye İş Forumu Yeni İş Fırsatları için İş Dünyasını Buluşturdu

Türkiye ve Türk Dünyası ile ticari ilişkilerin ilerlemesinin konuşulduğu Kazakistan – Türkiye iş forumu, Kazakistan Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Dinçtürk’ün de katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti.

EKONOMİ 25.09.2019, 20:06 25.09.2019, 20:51
Kazakistan – Türkiye İş Forumu Yeni İş Fırsatları için İş Dünyasını Buluşturdu

TESİAD, KADEF ve Türkistan Toyu organizasyonuyla gerçekleşen İş Forumu, yeni iş fırsatlarını değerlendirmek için farklı sektörlerden iş insanlarını buluşturdu. Kazakistan’daki iş fırsatları masaya yatırıldığı toplantılarda iş insanlarının bu bölgede değerlendirebileceği yatırım araçlarının neler olduğu üzerinde duruldu. 

İş Sahası Değerlendirilmeli

Kazakistan Cumhurbaşkanı danışmanı, Dünya Kazaklar Konseyi Avrupa-Türkiye temsilcisi Sn. Serkan Dinçtürk, “Türkiye’deki pek çok iş adamının Betsmove Kazakistan’da yatırım yapabileceği iş sahası var. Bu alanlar mutlaka değerlendirilmelidir. Yapılacak yeni yatırımlar sayesinde hem Kazak ekonomisi hem Türkiye ekonomisi büyüyecektir” diye konuştu. 

Kazak Ekonomisini Güçlendirmek Türkiye'ye Katkı Sağlayacak

Etkinlik sponsoru İş İnsanı Ahmet Yüzer, Kazakistan'ın Türk dünyasındaki öneminden ve Kazak ekonomisini güçlendirmenin ülke ekonomisine katkı sağlayacağından bahsetti. Yüzer, "Bu organizasyon sayesinde pek çok iş adamımız ülkeye yatırım yaparak dışarıya açılma konusunda ilk adımını atacak” dedi. 

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202