Profesör Yorgancıoğlu'ndan eğitime katkı

Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda görevli Prof. Dr. Arzu Yorgancıoğlu “Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri 2” isimli yemek tariflerinden oluşan ikinci kitabını Alsancak Yakın Kitapevi’nde okurları için imzaladı. Kitaplardan elde edilen gelir Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bursiyeri olan genç kızlarımıza aktarılacak.

EĞİTİM 13.11.2020, 17:36 ecem ata
Profesör Yorgancıoğlu'ndan eğitime katkı

Yemek yapmanın kendisinin en sevdiği hobisi olduğunu, son birkaç yıldır medya hesaplarında paylaştığı lezzetlerin büyük beğeni kazanması ve dostlarının önerisi ile kitap yazmaya karar verdiğini belirten Yorgancıoğlu, “2017 yılında ilk yemek kitabını yazdım, adını da “Arzu'nun Mutluluk Reçeteleri” koydum dedi.

Kendisinin bir eğitimci olduğunu ve eğitim adına kızlardan yana taraf olduğunu söyleyen Yorgancıoğlu, “Bu nedenle bu kitaplarımının gelirinin mutlak eğitime aktarılmasını ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Bir Işık da Siz Yakın Projesi’ne bağış olmasını istedim. Dostlarım kitaba öyle bir sahip çıktılar ki, ilk kitap hayal edemeyeceğim bir şekilde ilgi gördü. 35 üniversiteli kızımıza ışık oldu” diye konuştu.

Birinci kitaptan 2.5 yıl sonra yemek tariflerinin biriktiğini, yeni sofralar kurulduğunu, yeni recetelerin hazırlandığını belirten Yorgancıoğlu, “Dostlarıma ‘hadi gelin yine yola çıkalım’ dedim. Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri 2 kitabını hazırladım, bu kitaplardan da elde edilecek gelirler yine eğitim gören kızlarımıza ışık olacak” dedi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202