Öğrenciler Ara Tatili Verimli Geçiriyor

Milli Eğitim Bakanlığınca ilk defa bu sene uygulanmakta olan ara tatil dolayısı ile Ege Üniversitesi’nde yapılan “EGEÇEM Sonbahar Okulu”  eğitimlerine başlandı.

EĞİTİM 21.11.2019, 16:50
Öğrenciler Ara Tatili Verimli Geçiriyor

Ege Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nce (EGEÇEM) yapılan “EGEÇEM Sonbahar Okulu” çerçevesinde Merkez Müdürü ve bunun yanında EÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar Çavaş liderliğinde, alanında uzman eğitmenlerce çocuklara ilgi alanları doğrultusunda eğitimler veriliyor.

Eğitimlere İzmir ilinin değişik okullarından 7 – 18 yaş aralığındaki öğrenciler katılım gösterdiler. Konu ile alakalı konuşan  Doç. Dr. Pınar Çavaş, çocuklara, keyif alıp ve eğlenip öğrenebilecekleri, zamanlarını aktif ve verimli olarak kullanabilecekleri eğitimlerin verildiğini, EGEÇEM’in yaz ve kış dönemlerinde çocuklara ile alakalı eğitici, bilimsel ve sanatsal etkinlikler açarak tatil dönemlerinin verimli olarak kullanılmasını sağladığını, bu sonbaharda da ilk kez uygulanmakta olan ara tatil sistemiyle Sonbahar Okulu’nun eğitimlerine başladıklarını, eğitimlerin alanlarında uzman kişilerce verildiğini dile getirdi.

EGEÇEM’de eğitimler, 09.30 ile 16.30 saatleri arasında yapılıyor ve eğitimlerini tamamlamış olan öğrencilere “Katılım Belgesi” veriliyor.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202