Minikler Baskı Atölyesini Deneyimledi

Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Bölümü öğrencileriyle Bornova Necmiye Bilgin İlköğretim Okulu 2.sınıf öğrencileri baskı atölyesinde bir araya geldi.

EĞİTİM 11.11.2019, 10:46
Minikler Baskı Atölyesini Deneyimledi

Ege Üniversitesi Cumhuriyet ve Atatürk Günleri çerçevesinde Emel Akın Meslek Yüksekokulu’nca ‘Gelenekselden Günümüze Atatürk Temalı Tahta Kalıp Baskı’ temalı atölyesi yapıldı. Etkinlikte Emel Akın Meslek Yüksekokulu  (MYO) Öğretim Üyeleri Şükran Tümer ve           Berna Aybartürk ile beraber Bornova Necmiye Bilgin İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri de katılımda bulundu.

Atölye çerçevesinde, Necmiye Bilgin İlköğretim Okulu öğrencileriyle Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile beraber baskı çalışması yapıldı.

Öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar daha sonra sergilendi. Etkinlikten sonra konuşma yapan Öğretim Görevlisi Şükran Tümer, her sene bu tip atölyelerin düzenlendiğini, hedeflerinin geleceğin gençleri olan ilköğretim öğrencilerinin ve bugünün gençleri olan üniversite öğrencilerini buluşturmak olduğunu, Cumhuriyet ve Atatürk Günleri kapsamında beraber çalışmalar yapmalarının, kaynaşmalarını sağladığını ifade etti.

Öğrenciler için farklı bir deneyim sunan etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202