Menemen'i Gururlandıran Ödül

Hindistan'da bir vakıf kuruluşunun "2019'un En Başarılı Öğretmenleri" başlıklı organize ettiği yarışmada İzmir'in Menemen ilçesinde bir köy okulu öğretmeni geliştirdiği projelerle "Yılın En iyi Öğretmenleri" arasında yer aldı.

EĞİTİM 18.09.2019, 21:15 19.09.2019, 22:54
Menemen'i Gururlandıran Ödül

İzmir'in Menemen ilçesindeki köy okulunda sınıf öğretmenliği yaparken öğrenci ve veliler için geliştirdiği projelerle Hindistan merkezli uluslararası bir vakfın yaptığı yarışmaya katılan ve 2019'un başarılı öğretmenleri arasına seçilen Zeliş Kurt, Hindistan Yeni Delhi’de düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Türkiye'nin Yeni Delhi Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar'ın da katılım gösterdiği törende, Haykıran Adem Saatçi İlkokulu sınıf Sahabet öğretmeni Zeliş Kurt, Hindistan merkezli AKS Education'ın organize ettiği "Küresel Öğretmen Ödül Komitesi"nin yaptığı değerlendirmede 2019 yılının "en iyi öğretmenleri" arasına girmeyi başardığını söyledi.

Zeliş Kurt, "Kırsal bir bölgede, bir köy okulunda değişimin bir parçası olmak benim için büyük bir gurur. Yapmış olduğum çalışmaların uluslararası bir platformda ses getirmesi ülkem adına büyük bir onurdur. Ödül töreni sürecinde beni destekleyen İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve ilgililere çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü tüm köy öğretmenleri ve 10 yıldır çalışmış olduğum Haykıran köyü adına aldım.'' İfadelerini kullandı.  

Yorumlar (1)
Duranhoca 5 yıl önce
Çok tebrik ediyorum Kutluyorum.
10°
açık
banner202