Karabağlar Belediyesi'nden öğrencilere mesajlı okul hediyesi!

Karabağlar Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.Başkan Selvitopu okula yeni başlayan öğrenciler için çanta ve kırtasya malzemesi yardımında bulundu.

Karabağlar Belediyesi'nden öğrencilere mesajlı okul hediyesi!


İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okulla ilk kez tanışan öğrencilere, içinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantalardan armağan etti. Çantaların üzerinde sadece “Çevremizi ve Ormanlarımızı Koruyalım” yazısı bulunuyor.

Eğitimi öncelikli hizmet alanı olarak gören Selvitopu, okul onarımlarından sonra şimdi okula başlayan öğrenciler okul hediyesi verdi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Peker”, “Seniye-Hasan Saray”  ve “Yüzbaşı Şerafettin ilköğretim okullarında 1. sınıfa başlayan öğrencilere, içinde defter, kalem, boya gibi kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantalardan armağan etti. Çantaların üzerindeki “Çevremizi ve Ormanlarımızı Koruyalım” yazısıyla, çevre duyarlılığına Kolaybet dikkat çekildi.

Okula yeni başlayan minik öğrencilerle sohbet eden Başkan Selvitopu, onlara eğitim hayatlarında başarılar diledi. Selvitopu, ayrı ayrı görüştüğü okul müdürleri ve öğretmenlerin de taleplerini not aldı. Yüzbaşı Şerafettin İlköğretim Okulu’nda öğrenci velileri Başkan Selvitopu’na çiçek vererek teşekkür etti.

Karabağlar Belediyesi’nin kısıtlı bütçesine rağmen elinden gelen çabayı harcadıklarını vurgulayan Başkan Selvitopu, öğrenci velilerine şöyle seslendi:

“Çocuklarımızı ne kadar iyi donanımlı yetiştirirsek, topluma, bu ülkeye o kadar faydaları dokunur. Biz de belediye olarak eğitimi önemsiyoruz. “Bu iş sadece milli eğitimin’ demeden, elimizden geldiğince okulları desteklemeye çalışıyoruz. Onlar Karabağlar’da yaşayan aileler olarak sadece sizin değil, aynı zaman da bizim de çocuklarımız. Kazandıkları her büyük başarıdan bizler de gurur duyuyoruz. Örneğin üniversiteye hazırlanan öğrenciler için KARBEM’de ücretsiz eğitim desteği veriyoruz. Buradan yararlanan çok sayıda öğrenci büyük başarı kazandılar. Bu tablo bizi de çok sevindiriyor.”

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202