İZSİAD Çocuk Yönetim Kurulu’ndan bayram hediyesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir günlüğüne İZSİAD yönetimini devralan İZSİAD Çocuk Yönetim Kurulu, o tarihte başlattığı uzaktan eğitimde bilgisayar eksiği olan çocuklar için tablet kampanyası kapsamında satın aldıkları tabletleri İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’ye teslim etti.

EĞİTİM 30.07.2020, 16:39 Ecem Atabay
İZSİAD Çocuk Yönetim Kurulu’ndan bayram hediyesi

İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Cengiz, İZSİAD üyesi iş insanları ve İZSİAD Çocuk Yönetim Kurulu üyeleri ile beraber İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi makamında ziyaret edilerek kampanya kapsamında toplanan tabletler ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere teslim edildi.

Duyarlı gençlere teşekkür

İZSİAD Çocuk Yönetim Kurulu üyesi çocuklarla sohbet eden İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, böylesi değerli sosyal sorumluluk kampanyasını çocukların kendiliğinden düşünerek başlatmalarını büyük bir takdirle karşıladığını söyledi. Dayanışmanın, paylaşmanın ve iyiliğin çocuklukta kazanılan değerler olduğuna vurgu yapan Yahşi, “İhtiyaç sahibi yaşıtlarına karşı böyle duyarlı çocuklarla, gençlerle bir baba ve eğitimci olarak gurur duyuyorum. İZSİAD’ı, çocuklarımızı ve ebeveynlerini bu duyarlılıklarından dolayı kutluyorum” dedi.

İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Cengiz ise pandemi döneminde evden eğitim gören çocukların böyle bir dayanışma içine girmelerini kendilerinin de takdirle karşıladığını belirterek, “Bir günlüğüne İZSİAD koltuklarını bıraktığımız çocuklarımızın böylesi bir kampanyayı örgütleyip sonuca ulaştırmaları bizleri de hem gururlandırdı hem de mutlu etti. Önümüzdeki süreçte çocuklarımızın bu tarz projelerine her tür desteği vermeyi sürdüreceğiz. Çocuklarımızın duyarlı, paylaşımcı ve dayanışmacı birer yetişkin olmalarını istiyor ve bu yönlerini geliştirmelerine olanak vermeye ve desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İZSİAD Çocuk Yönetim Kurulu olarak tabletleri İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’ye teslim etmek üzere Melek Naz Oltulu, Yusuf Deniz Cengiz, Nil Mucuk ve Yağmur Atalayman toplantıda hazır bulundu.

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202