Ege Üniversitesi’nde “Lisansüstü Eğitim Çalıştayı

​​​​​​​Onursal başkanlığını Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın yapacağı Lisansüstü Eğitim Çalıştayı'nın açılış konuşmaları ile başlayacak ve çeşitli oturumlarla devam edecek.

EĞİTİM 15.01.2020, 10:37 Melis Tekin
Ege Üniversitesi’nde “Lisansüstü Eğitim Çalıştayı

İzmir Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından  Lisansüstü Eğitim Çalıştayı düzenlenecek. Çalıştay, 16 Ocak 2020 tarihinde Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Çalıştayda, araştırma üniversitesi olma yolunda Ege üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünün misyonu ve vizyonu, lisansüstü eğitimin kalitesinin ve eğitimde danışmanlık uygulamalarının iyileştirilmesi masaya yatırılacak. Ayrıca,  Ege Üniversitesinde lisansüstü eğitime yönelik araştırma süreç altyapısının incelenmesi, öğrenci gözüyle sağlık bilimleri lisansüstü eğitim ve enstitünün idari işleyişinin iyileştirilmesi gibi temalar ele alınacak.

Onursal başkanlığını Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın yapacağı çalıştay, açılış konuşmaları ile başlayacak ve çeşitli oturumlarla devam edecek.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202