DÜNYA OKULU 'İZMİR SEV' YENİ ÖĞRETİM YILINA HAZIR

Eğitim alanında 23 yıldır pek çok projeye liderlik yapan Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları, tüm dünyanın olağanüstü bir süreçten geçtiği salgın döneminde de dünya okulu olmaya devam ediyor.

EĞİTİM 01.09.2020, 10:16 01.09.2020, 10:20 Ecem Atabay
DÜNYA OKULU 'İZMİR SEV' YENİ ÖĞRETİM YILINA HAZIR

Çok yönlü öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları, koronavirüs salgınına rağmen öğrencilerine bütüncül eğitim olanaklarını sunmaya devam ediyor. Teknolojik altyapısı sayesinde İzmir SEV, öğrencilerinin koronavirüs döneminde de matematik, fen bilimleri gibi temel derslerin yanı sıra seramik, sağlıklı yaşam, kütüphane, sanat & hayat, cimnastik gibi derslere de katılmalarını sağlıyor.

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları; güçlü ve deneyimli kadrosu, yeni eğitim öğretim yılı için yapılan teknoloji ve insan kaynakları yatırımları ile 2020-2021 eğitim-öğretim yılında da yine dünya okulu olarak tüm koşullar için hazırlıklarını tamamladı. 

Öğrencilerinin bireysel gelişimini önemseyen ve özel bir öğrenme sunmayı hedefleyen İzmir SEV Kurumları, bu dönüşümü sağlayacak Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Bölümünü İnovasyon ve Teknoloji Bölümü olarak tanımlayarak eğitimde değişim ve dönüşüme liderlik yapmaya hazırdır.    

UZAKTAN ÖĞRETİM MODELİ

2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı için de yaz boyunca, tüm dünya uygulamalarını değerlendiren Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları, yeni eğitim öğretim yılı için öğrencileriyle buluşmaya hazır.

İzmir SEV’de uzaktan öğretim modeli, tüm derslerin dahil edilmesiyle en verimli şekilde planlandı. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimimizin öncülüğünde öğrenci, öğretmen ve velilerin uyum süreçlerini ve bütünsel sağlıklarını desteklemek amacıyla ISEV Rehberlik Programlarımız okuldan eğitim ve online eğitim sürecine uygun olarak hazırlandı.

KÜTÜPHANE DERSLERİ DE OLACAK YARATICI DRAMA DA

Uzaktan Öğretim, yüz yüze ya da hibrit tüm olasılıklar için hazırlıklarını tamamlayan İzmir SEV, öğrencilerinin yetkinliklerini ileri düzeye taşımak amacıyla SEV Okulları olarak ortak çalışmalar yapmaya ve tüm okullar olarak akademisyenlerden oluşan Akademik Danışma Kurulu ile ortak çalışmalar yürütmeye devam etti.

İzmir SEV, her zaman olduğu gibi, sunduğu güçlü akademik programının yanı sıra  sosyal ve kültürel açıdan da öğrencilerinin gelişimlerini sürdürmesi için bütüncül bir yaklaşım sunmaya devam edecek. Rehberlik görüşmeleri, müzik, bilişim teknolojileri, sağlıklı yaşam, görsel sanatlar, yaratıcı drama, sanat & hayat, kütüphane dersleri de yine yeni dönem programı kapsamında yer alacak.

Yorumlar (0)
açık
banner202