Dokuz Eylül Rotary, Eğitim İçin El Ele Verdi

Dokuz Eylül Rotary Kulübü, Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlkokulu’ndaki öğrencilerin sağlıklı ve mutlu bir eğitim dönemi geçirmeleri için kolları sıvadı.

EĞİTİM 30.09.2020, 14:16 Ecem Atabay
Dokuz Eylül Rotary, Eğitim İçin El Ele Verdi

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Elmasoğlu, yedi ayrı konu üzerinde odaklandıklarını belirterek "Bunlar barış ve anlaşmazlıkların çözümü, hastalıkların önlenmesi ve tedavisi, su-hijyen, anne çocuk sağlığı, temel eğitim ve okur yazarlık ile ekonomik toplumsal gelişim ve çevre. Tüm projelerimizi bu odak noktaları doğrultusunda gerçekleştiriyoruz" dedi. Eğitime ayrı bir önem verdiklerine dikkat çeken Elmasoğlu “Her şey eğitimle başlıyor. Bu yıl pilot okul olarak Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlkokulu’nu seçtik, öğrencilerin sağlığı ve mutluluğu için gereken neyse yapacağız” diye konuştu.

Salgın önleyici tedbirler

Elmasoğlu ilk etapta salgın önleyici tedbirleri hayata geçirdiklerini vurgulayarak “Farkındalık afişleri, dezenfektanları temin ettik. Öğrencilere verilmek üzere 70 adet hediye kiti hazırlandı. İçinde kalem, kalemtraş, silgi, renkli maskeler, el dezenfektanı var” dedi. Aileler ve çocuklara yönelik koronavirüs bilgilendirme seminerleri de yapılacağını belirten Elmasoğlu “Her şeyi devletten bekleyemeyiz. Özellikle bilinmezlik içerisinde bulunduğumuz bu dönemde hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor” diye konuştu.

Okul Müdürü İbrahim Başlar ise “Okula geldiklerinde çocuklarımızı süprizler bekliyor olacak. Bu zor zamanlarda onların yüzünü güldürmemize yardımcı olduğunuz ve eğitime verdiğiniz katkılarınız için başta Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Elmasoğlu olmak üzere tüm kulübe teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” dedi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202