DOĞRU TERCİHİN YOLU YİNE KONAK’TAN GEÇİYOR

Konak Belediyesi, üniversite sınava giren gençleri bu yıl da tercih uzmanlarıyla buluşturacak. 6-13 Ağustos tarihleri arasında verilecek danışmanlık hizmeti ücretsiz olacak.

EĞİTİM 03.08.2020, 16:44 Ecem Atabay
DOĞRU TERCİHİN YOLU YİNE KONAK’TAN GEÇİYOR

Konak Belediyesi, Lisans Yerleştirme Sınavı’nın (LYS) ardından tercih heyecanı yaşayan gençleri, bu kritik süreçte yine yalnız bırakmıyor. Çok önemli bir maratonu geride bırakan gençleri, tercihlerine yol gösterecek uzmanlarla her yıl buluşturan Konak Belediyesi, aynı hizmeti bu sene de sunuyor.

Ücret alınmayacak

Gençler, 6-13 Ağustos 2020 tarihleri arasında, Konak Belediyesi’nin Alsancak’ta bulunan Türkan Saylan Kültür Merkezi’ne giderek, tercih uzmanlarının verdiği danışmanlık ve rehberlik hizmetinden faydalanabilecek. “İzmirli Gençler Üniversiteli Oluyor” sloganıyla duyurulan danışmanlık hizmeti, hafta sonu da dahil, 10.00-18.00 saatleri arasında verilecek ve hiçbir ücret alınmayacak.

“Gençlerimizin yanındayız”

Gençlerin yapacakları tercihlerle geleceklerini şekillendireceğine işaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Biz her zaman onların yanındayız. En doğru, en sağlıklı tercihi yapabilmeleri adına destek sunacağız. Hayatlarındaki bu önemli dönüm noktasında gençlerimizin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
açık
banner202