Ünlü transseksüel yazarın şüpheli ölümü!

Latin Amerika kökenli ünlü transseksüel yazar Camila Maria Concepcion, dün akşam yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Ünlü transseksüel yazarın şüpheli ölümü!

Ses getiren Netflix yapımlarının da senaristliğini üstlenen 28 yaşındaki Concepcion’un çok sayıda ilaç içerek intihar ettiği belirlenirken, yazarın menajeri ise şu ifadelere yer verdi: ‘’Camila’yı son günlerde psikolojik olarak iyi görmediğimi söyleyebilirim. Benimle her şeyini paylaşırdı fakat bir süredir hayatında neler olduğu hakkında en ufak fikrim yok. İntihar ettiği akşam kendisine ulaşmaya çalıştım fakat telefonu açılmayınca evine giderek yedek anahtarımla içeri girdim. İçerideki manzara çok korkunçtu. Concepcion’u yerde ilaç şişeleriyle yatarken gördüğümde şoka girdim ve hemen sağlık ekipleri ve polise haber verdim.’’

Ünlü yazarın ölümü, ailesini ve hayranlarını yasa boğarken, Concepcion’un ölümünün tesadüf olmadığını söyleyen hayranları ise Twitter’da bir sayfa açtı. Ünlü yazarın Kolombiya ile ilgili sırların açıklanacağı bir proje üzerinde çalışırken hayatını kaybetmesinin tesadüf olmayacağını söyleyen hayranları, konunun peşini bırakmayacaklarını da belirtti.

Gentefied adlı dizinin senaryosunu da kaleme alan ünlü yazar için Netflix’in resmi hesabından da paylaşım yapılarak Concepcion’un fotoğrafının altına: ‘’Netflix artık eskisi kadar keyif vermeyecek.’’ notu eklendi.

Dünyanın ilk transseksüel kadın yazarı olma ünvanını elinde bulunduran Camila Maria Concepcion’un şüpheli ölümü hakkında geniş kapsamlı soruşturma başlatılırken, hayranları ünlü yazarın evinin önüne çok sayıda çiçek ve mum bıraktı.

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202