Lady Gaga Apple’ın CEO’sunu bağış yapmaya çağırdı!

Lady Gaga, online olarak talk show sırasında pazartesi günü Apple CEO'su Tim Cook'tan yaklaşan COVID-19 avantajı için 10 milyon dolarlık bağış istedi.

Lady Gaga Apple’ın CEO’sunu bağış yapmaya çağırdı!

İZMİR GÜNDEM -34 yaşındaki pop yıldızı, Jimmy Fellon’un evdeki talk showlarına online olarak bağlandı. Gaga, Global Citizen ve Dünya Sağlık Örgütü ile iş birliği içinde çalıştığı One World: Together At Home’un avantajlarını konuştu. Ünlü şarkıcı, 45 yaşındaki Fallon'un 18 Nisan canlı yayının yanı sıra 52 yaşındaki Jimmy Kimmel ve 55 yaşındaki Stephen Colbert ile talk show programı yapacağını paylaştı.

Şarkıcı programdaki kendi bölümünde Apple şirketinin CEO’su Tim Cook’a, DSÖ (Dünya Sağlık Örgütü)'nün COVID-19 Dayanışma Fonu'na fayda sağlayacak bir etkinlik için bağışta bulunmalarını önerdi.

Gaga, 59 yaşındaki Tim Cook ile görüşmeden önce, “Bence Tim Cook'u aramalıyız. Henüz TV'de olacağını bilip bilmediğini bilmiyorum, ama FaceTime'la konuşup öğreneceğiz.” diyerek Tim’in showa çıkıp çıkmayacağını doğrulamak istedi. Gaga, Tim'e ulaştıktan sonra ona bir önceki gece üzerinde konuştukları bir “bağış”konusunu hatırlattı ve bu “oldukça büyük” sözü tutup tutmayacağını sordu. Tim ise “Beni teyit edebilirsin. Bunun bir parçası olduğumuz için gurur duyuyoruz.” diyerek Apple şirketinin verdiği bağış sözünü tutacağını belirtti. Gaga ise bağışları mutlu bir çığlık ile kutladı. Tim’e ise “Sıradaki single'ımın adı Tim Cook. Yarın çıkarıyorum. Birçok insana yardım ettin. Çok teşekkür ederim.” dedi. Jimmy Fellon ise daha sonra Apple'ın fonu desteklemek için 10 milyon dolar bağışladığını açıkladı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202