Konak’ta Film Sahnesi Gibi Olay

İzmir'e bağlı Konak ilçesinde uygulama yapmakta olan trafik polisi alkollü olduğu belirtilen şahsın aracını durdurarak ehliyet isteyince olanlar oldu.

DÜNYA 16.11.2019, 12:59 16.11.2019, 13:37
Konak’ta Film Sahnesi Gibi Olay

Olay Konak ilçesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda gerçekleşti. Bulvarda uygulama yapan trafik polisleri, bir otomobili durdurdu. Ardından polis memuru sürücüden ehliyetini isteyince sürücü otomobili çalıştırarak manevra yaptı.

Bu esnada bir polis memuru araçtaki sürücüye engel olmak için aracın kaputundan tuttu. Şahıs kaçmaya başlayınca, polis memuru da araçla sürüklenmeye başladı. Hemen Hemen 400 metre kaputa tutunarak giden polis memuru, daha sonra yola savruldu. Sürücü ise kaçtı. Haber edilmesi ile Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesinin yapıldığı polis memuru Dokuz Eylül Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı.

Kaçan şahıs olaydan 4 saat sonra polis ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı. Gerçekleştirilen kontrollerde şahsın alkollü olduğu tespit edilirken farklı suçlardan da pek çok suç kaydının olduğu meydana çıktı. Ehliyeti elinden alınan ve gözaltında alınan şahıs daha sonra sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorumlar (0)
17°
parçalı bulutlu
banner202