Kobe Bryant hayatını kaybetti!

Kobe Bryant, yaşamı boyunca yüksek kariyer ve başarı elde etmiş. NBA efsanesi Kobe Bryant, geçirdiği bir helikopter kazası sonucu yaşamını yitirdi. Kobe Bryant kimdir biyografisi nedir? diye merak edilenler haberimizin devamında yer almaktadır.

DÜNYA 27.01.2020, 07:13 27.01.2020, 18:36 Buse Erdil
Kobe Bryant hayatını kaybetti!

Dünyaca ünlü basketbol yıldızı Kobe Bryant ve dört kişinin ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bağlı Calabasas kentinde meydana gelen bir helikopter kazasında hayatını kaybettiği açıklandı.

41 yaşındaki Kobe Bryant hayranları Los Angeles Staples Center'da Bryant'ı anmak için toplandı. Kazada Bryant ile birlikte 13 yaşındaki kızı Gianna Maria da hayatını kaybetti.

Helikopter kazasında ölen diğer  kişilerin ismi açıklanmazken, Amerikan medyasında yer alan haberlerde kazada ölen diğer 3 kişinin ise Bryant'ın kızları olduğu iddia edildi.

Trump'tan Twitter paylaşımı

ABD Başkanı Donald Trump, Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından ''Korkunç bir haber'' paylaşımında bulundu.

Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kobe Bryant ve diğer 3 kişinin California'da bir helikopter kazasında öldüğünü" belirterek, ''Korkunç bir haber'' ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202