Başkan Koştu Ankara’dan Güzel Haberlerle Döndü

Ankara’da yapmış olduğu görüşmelerden sonra açıklamada bulunan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, kentin senelerdir çözüm bekleyen önemli problemleri için Ankara’dan düğmeye basıldığını belirtti.

DÜNYA 18.10.2019, 10:07
Başkan Koştu Ankara’dan Güzel Haberlerle Döndü

Başkan Koştu, 6 farklı bakanlıkla yapılmış olan görüşmelerin sonucunda sağlık, spor, turizm, doğalgaz, jeotermal ve tarımsal gibi projelerin hızlı bir şekilde tamamlanması amacı ile çok önemli adımların atıldığını belirtti.

Başkan Koştu, bir belediye başkanının diyaloğa ve işbirliğine açık olması durumunda, şehri için kazanımları elde edebileceğini, Ankara’da bizzat görüştüğü bakanların, Bergama’nın önünü açacağını projeler ile ayrı ayrı ilgilendiklerini, hükümetin de desteği ile tarihi kent Bergama’nın tarihi yatırımlar ile buluşturulacağını dile getirdi.

Bergama’nın geleceğinin turizm ile şekillendirileceğini belirten Başkan Koştu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’la yaptıkları görüşme neticesinde, Bergama'nın uluslararası alanlarda tanıtılması amacı ile özel bir program hazırlanacağını ifade etti. Koştu bunun kralbet yanında tarihi Selinos Deresi’nin düzenlenmesi ve gölet projelerini için de geriye sayımın başlatıldığını söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından,  Bergama ilçesinde 20 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı, Aile Sağlığı, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi yapılmasının emirlerini verdiğini de söyleyen Koştu, Bakırçay’a hizmet eden Bergama’nın sağlık ile alakalı eksiklerinin giderileceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202