YILMAZLAR, Koronavirüse Karşı Yürütülen Çalışmaları Anlattı

Beydağ Belediye Başkanı Feridun YILMAZLAR, Koronavirüs’e karşı yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Başkan YILMAZLAR, “Alınan önlem ve tedbirler ile bu süreci de geride bırakacağız” dedi.

BELEDİYE 05.05.2020, 09:51 05.05.2020, 12:04
YILMAZLAR, Koronavirüse Karşı Yürütülen Çalışmaları Anlattı

ÇALIŞMALARI AKTARDI

Başkan Feridun YILMAZLAR, “Başta Fen İşleri temizlik ekipleri ve Zabıta Amirliğimiz olmak üzere tüm personelimiz duyarlı şekilde Koronavirüs’e karşı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Zabıta Amirliğimiz Koronavirüs’e karşı alınan tedbirler kapsamında yayınlanan genelgelere yönelik denetimlerine devam ediyor. Koronovirüs önemleri kapsamında evlerinden çıkmaması istenilen 65 yaş üstü vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla yardıma her zaman hazırlar.En büyük değerlerimiz olan kıymetli büyüklerimizin her zaman yanlarındayız” dedi.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

“Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Koronavirüs’ün engellenmesi amacıyla her gün düzenli olarak eczaneleri, kamu kurum ve kuruluşlarını, toplum sağlığı merkezlerini, aile hekimliklerini ve sokakları  ilaçlama işlemlerine devam ediyor. Aynı zaman Fen İşleri ekiplerimiz ilçemizdeki çok kullanılan asansörleri de dezenfekte çalışmalarına devam ediyor” dedi.

DEZENFEKTAN, ELDİVEN VE MASKE DAĞITIMI SÜRÜYOR

“Her hafta Semt Pazarı’na gelen vatandaşlarımıza aynı zaman ekiplerimiz dezenfektan,eldiven, maske gibi kendilerine korumalarını sağlayacak ürünleri de kendilerine takdim ediyoruz. Aynı zamanda yalnız yaşayan değerli büyüklerimizin evlerinden çıkmalarını önlemek amacıyla market ve benzeri alışverişlerinde ekiplerimiz kendilerine yardımcı oluyor” ifadelerini kullandı.

“BU TÜR TEDBİRLERİMİZİ ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kahvehaneler, berberler, kuaförler vb. kalabalık alanların ve bir çok kişinin temas ettiği yerlerin kapalı olacaklarını belirten Başkan YILMAZLAR, “Bu konuda tedbirlerimizi önceden almıştık. Bu kapsamda buraları tedbirler kapsamında bir süre kapalı tutacağız. Bu tamamen halkımızı koruma adına atılmış bir adım. Önümüzdeki süreçte bu tür tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz. Gerçekten ihtiyacı olan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bizi arasınlar yemek ihtiyaçları varsa biz kendilerini ulaşmaya hazırız. Panik yapmayalım ama basit olan tedbirlerin hepsini aksatmadan aralıksız uygulayalım. Sağlık çalışanlarımızın tümüne teşekkür ediyor ve minnetlerimi sunuyorum. Tamamen ar gücüyle büyük bir fedakarlık göstererek bu arkadaşlarımız çalışıyor. Bazen şiddet gibi davranışlar yaşanıyor ama şu anda farkındayız ki her türlü hizmeti büyük bir özveriyle gösteriyorlar. Umarız süreci bir an önce  atlatır ve sağlıklı şekilde hayatımıza döneriz Umuyorum bu hastalık hiç Beydağ'ımıza uğramadan bir an önce ülkemizden uzaklaşır.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202