Vatandaşa Kötü Davrananın Aramızda Yeri Yok

Konak ilçesinde, sahada görevli olan zabıta personelini bilgilendirme ve bilinçlendirme amacı ile Konak Belediyesi’nce bir dizi eğitim semineri yapıldı.

BELEDİYE 28.11.2019, 11:43
Vatandaşa Kötü Davrananın Aramızda Yeri Yok

Belediye’nin Zabıta Müdürlüğü’nde görevli olan çalışanlara yönelik seminer çerçevesinde eğitimler, Sayıştay 4. Daire eski Başkanı Abdurrahman Acar tarafından verildi. Zabıtanın görevleriyle, yetkileri, sorumlulukları ve özlük haklarıyla alakalı konularda, bütün personelin faydalanabilmesi için 3 gün yapılan eğitimlerde ilk güne Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un katılımı ile başlandı. Kararlarınızı artık daha fazla zevk kaynağı olarak vererek deneyimleriyle gece gündüz sohbet hattını arayın.

Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yapılan seminerden önce konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, zabıtaya olan güvenini ifade etti. “Birlikte Konak” sözlerini anımsatan Başkan Batur, çalışmalarda, hem çalışanlarla hem de halk ile beraber olacaklarını, Konak’ta, bilhassa vatandaşların, esnafın sıkıntılarının çözülmesinde en büyük güvencelerinin sahada görevli olan zabıtalar olduğunu ve kendinin zabıtalara güvendiğini belirtti.

Bu eğitimlere çok önem verdiklerini vurgulayan Başkan Abdül Batur, personelin görevlerini ve yetkilerini bilmesinin ve bu kapsamda çalışmasının sorunlara engel olacağını ifade etti v çalışmalarda “önce insan” anlayışının benimsendiğini vatandaşa kasıtlı bir şekilde kötü davrananların yanlarında yeri olmadığını dile getirdi.

Konak Belediyesi tarafından bütün zabıta personelinin katılımda bulunacağı eğitimler, belli aralıklar ile yapılmaya devam edecek. Değişmekte olan yönetmeliklerle ve yeni düzenlemelerin en güncel halleri personele anlatılacak.

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202