Urla Belediye Spor'dan Alkışlık Hareket

Urla Belediye Spor Kulübü tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde güzel bir farkındalık oluşturuldu.

BELEDİYE 26.11.2019, 11:40
Urla Belediye Spor'dan Alkışlık Hareket

1. Amatör Ligi’nde mücadelesini sürdüren Urla Belediye Spor Kulübü, 24 Kasım 2019 Pazar günü sahasında Gümüldür Spor’la karşı karşıya geldi. Urla Belediye Spor Kulübü’nün oyuncularının sahaya “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” pankartıyla çıktığı görüldü. Futbolcuların toplum için hassas olan bu konu ile alakalı duyarlılıkları tribünlerden büyük destek ve alkış aldı.

Urla Belediye Spor Kulübü, 1 - 0 geriden geldiği maçtan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’da karşılaşmayı tribünden izledi. Mücadeleden sonra açıklamalar yapan Başkan Oğuz, Kadınların, toplumların değişmesinde, gelişmesinde ve aile yapıları için çok önemli olduklarını, güçlü kadının güçlü toplum demek olduğunu, kendisinin de bir annenin çocuğu, bir kadının eşi ve bir kız babası olarak her daim kadınların yanında olduğunu bir defa daha belirtmek istediğini ve oyuncuları göstermiş oldukları hassasiyetten ötürü kutladığını dile getirdi.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202