Türkiye'nin en büyüğü İzmir'de!

PET İZMİR, Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de 12-15 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleşecek

BELEDİYE 09.03.2020, 16:35 09.03.2020, 16:44
Türkiye'nin en büyüğü İzmir'de!

Alanında Türkiye’nin en büyük organizasyonu PET İZMİR 2020 4. Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı başlıyor. PET İZMİR, Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de 12-15 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleşecek. Hayvan severlerin büyük bir heyecanla gün saydığına dikkat çeken Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, 300’den fazla marka ile 120 katılımcının ziyaretçilere önemli fırsatlar sunacağını söyledi.

YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRACAK

PET İZMİR 2020 İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı 4. kez kapılarını açacak. 4 gün sürecek organizasyonda evcil hayvan severlere Fuar İzmir ev sahipliği yapacak. PET İZMİR 2020’de evde beslenebilen tüm evcil hayvanların, evcil hayvan sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak ve yaşam kalitesini arttıracak pek çok ürün ile hizmet tanıtılacak.

PET İZMİR KABINA SIĞMADI

Evcil hayvan severler ile Pet sektörü arasında güçlü bir köprüyü kuran Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, üreticilerle bayi ve tüketicileri tek çatı altında bir kez daha buluşturmaya hazırlanıyor. Karslı, hazırlıklar hakkında şu bilgileri verdi, “İzmir’de sosyal bir sorumluluğu hep birilikte gerçekleştiriyoruz. Bu anlayışla başladık. Türkiye’nin en büyük organizasyonu olduk. Üreticiler, bayiler ve evcil hayvan severler 4 gün süre ile bir arada olacak. En yetkin kişi ve kuruluşlardan en güncel bilgiler alınacak. Can dostlar da can dostların dostları da birlikte daha keyifli bir yaşama adım atacaklar. Buna katkı sağlayan üreticiler profesyonel ziyaretçilerle yeni iş bağlantıları yapacaklar”.

TREND ÜRÜNLER SERGİLENECEK

120 Firmanın 300’den fazla markanın katılım göstereceği PET İZMİR 2020 4. İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı’nın ana sponsorluğunu bu yıl Felicia Pet Food yapacak. Bu yıl 20 farklı ilden katılımcı olacak. Bunlardan 70’i İzmir dışından katılacak. Evcil hayvanlar, pet gıda, kafes, elbise, bakım ve eğitim ürünleri, akvaryum ve akvaryum ürünleri gibi çok sayıda ürün ve hizmetler tanıtılacak. Trend ürünleri ve hizmetleri merak eden hayvan severler Fuar İzmir’de olacak.

ETKİNLİKLER NEFES KESECEK

PET İZMİR 2020 kapsamında pek çok yarışma gerçekleşecek. Organizasyonun geleneksel “En Minnoş Kedi”, “En Güzel Tüylü Kedi”, “Kedi Moda Show”  ve “En Güzel Gözlü Kedi” yarışmalarında tatlı bir rekabet gerçekleşecek. İzmir Çevik Kuvvet Köpek Eğitim Merkezi'nde asayiş amaçlı olarak eğitilen K9 köpekleri, sunacakları gösteriyle nefesleri kesecek. Ziyaretçilerin beğenerek izleyeceği etkinlikte hünerlerini sergileyecek K9 köpekleri silahlı kişileri nasıl kısa sürede etkisiz hale getireceğini gösterecek. Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek ve en iyi pet kuaförlerini bir araya getirecek olan “3.Grooming Yarışması” da izleyenlere eğlenceli saatler sunacak. Sürpriz etkinliklerini açıklamayan PET İZMİR keyifli bir dört gün yaşatacak.

Hayvan severlerle birlikte Türkiye’nin dört bir yanından sektör profesyonellerini buluşturacak olan PET İZMİR 2020 4. İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı 12-15 Mart 2020 tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleşecek. Organizasyon 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 

Yorumlar (1)
Hakan 4 yıl önce
Selçuk ta iş izin verirse gidip ziyaret etmek çok isterim. Güzel bir fuar olacağına eminim.
13°
az bulutlu
banner202