Tunç Soyer'den İzmirlilere uyarı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, her sabah paylaşım yaptığı resmi sosyal medya hesabından İzmirlileri rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.

BELEDİYE 13.04.2020, 09:53 13.04.2020, 12:15
Tunç Soyer'den İzmirlilere uyarı

Koronavirüs ile mücadele günlerinde her gün İzmirlilere sabırlı olmaları çağırısı yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, iki günlük sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından resmi Twitter hesabından "evde kalın" çağrısını yineledi.

Soyer'in yaptığı paylaşımın tam metni: 

 ''Değerli İzmirliler,

Hepinize iyi ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Haftasonu ilan edilen sokağa çıkma yasağında sizlere en iyi hizmeti verebilmek için canla başla çalıştık.

En büyük teşekkürü hak eden kuşkusuz sokakta görev yapan kardeşlerimdir. Hepsi takdiri hak eden olağanüstü bir gayret gösterdi.

İzmir olarak iyi bir sınav vermeye gayret ettik. Can alan bu salgının durdurulabilmesi için haftalardır kontrollü karantina isterken işte bu gücümüze güvenmiştim.

Şimdi sizlerden ricam yasak kalktı diye önlemler konusunda rehavete kapılmamanız. Zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım, fiziki mesafemizi koruyalım.

Bu Pazar İzmir Belediye Bandosu üyelerinin fiziki uzaklığı gözeterek evlerinden çektiği İzmir Marşı klibi sayesinde güne güzel başladık. Tüm sanatçılarımızın önünde saygıyla eğiliyorum.

23 Nisan’ın 100. Yılını kutlamaya günler kaldı. Belki o gün meydanlar boş kalacak ama İzmir’in balkonlarından, pencerelerinden yayılacak coşku seli Türkiye’yi dolduracak.

Hoşçakalın,evde kalın, sağlıkla kalın. #BizVarız''

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202