Tunç Soyer Muhtarlarla Buluşuyor

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında ilçe mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya gelecek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ilk buluşmasını bugün gerçekleştirdi.

Tunç Soyer Muhtarlarla Buluşuyor

19 Ekim Muhtarlar Günü’ne kadar 11 metropol ilçenin mahalle muhtarlarını ağırlayacak olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, buluşmaların ilkini bugün gerçekleştirdi. Tunç Soyer, buluşmaların son günü olan 19 Ekim’de ise 30 ilçenin muhtarlarıyla bir araya gelecek.

Muhtarlar Günü kapsamında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey bürokratları, önümüzdeki iki hafta süresince 11 merkez ilçe olmak üzere, 30 ilçenin tamamından gelen muhtarları ağırlayacak. Buluşmalar boyunca Tunç Soyer ve ekibi, görüştüğü muhtarlardan gelen öneri ve şikayetleri dinleyecek.

Merkez ilçe muhtarlarıyla devam edecek görüşme turlarının ilki bugün İzmir’in Karşıyaka ilçesinin muhtarlarıyla yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Karşıyaka’nın 17 mahalle muhtarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Dumanbet Gökçe, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları Yıldız Devran, Aysel Özkan, Eser Atak, Suphi Şahin ve ilgili bürokratlar yer aldı. Tunç Soyer, çoğunlukla ulaşım, asfalt, yol ve mazgal çalışmalarıyla ilgili muhtarlardan gelen talepleri dinledi.

19 Ekim Muhtarlar Günü’nde toplam 30 ilçenin muhtarlarıyla bir araya geleceğini ifade eden Soyer, 19 Ekim’e kadar her gün ilçe muhtarlarıyla buluşmalarını sürdüreceğini de belirtti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202