Torbalı’yı Cumhuriyet Bayramı Heyecanı Sardı

Torbalı Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde ünlü müzik grubu Zakkum’u Torbalı halkı ile buluşturuyor.

BELEDİYE 24.10.2019, 13:27
Torbalı’yı Cumhuriyet Bayramı Heyecanı Sardı

29 Ekim Salı günü saat 20.30’da Belediye Meydanı’nda yapılacak olan konserden evvel de Cumhuriyet yürüyüşünün yapılacağı ifade edildi.

Cumhuriyet Bayramı Torbalı ilçesinde özel bir program ile kutlanacak. Bu çerçevede hazırlıklarına devam eden Torbalı Belediyesi ilçede Cumhuriyet Yürüyüşü yapıp konser verdirecek.

Gün içerisinde farklı yarışmalar ve etkinliklerin olacağı, günün sonundaysa Türk müziğinin sevilen gruplarından Zakkum, Torbalı halkına güzel bir konser verecek. Saat 20.30’da başlayacak olan konserden evvel Belediye Başkanı İsmail Uygur’un da katılımları ile saat 20.00’da Sadık İleri Bulvarı’nda fener alayı ve Cumhuriyet yürüyüşü yapılacak. Yürüyüş konserin yapılacağı Belediye Meydanı’nda sonlanacak.

Torbalı Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nın kutlamaları çerçevesinde ünlü müzik grubu Zakkum’u Torbalı halkı ile bir araya getiriyor. 29 Ekim Salı günü saat 20.30’da Belediye Meydanı’nda yapılacak olan konserin öncesinde Cumhuriyet yürüyüşü yapılacak.

Herkesi bu coşkuyu yaşamaya çağıran Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, ülkenin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından “en büyük eserim” diye tanımlanan Cumhuriyetin 96. yılını Torbalı’da büyük bir gurur ve coşku ile kutlayacaklarını, 29 Ekim’de tüm cumhuriyet sevdalılarını etkinliklere çağırdıklarını ifade ederek “Tüm ulusumuzun şanlı bayramı şimdiden kutlu olsun” dedi.

Yorumlar (0)
açık
banner202