Torbalı’ya En Anlamlı Silüet

Torbalı ilçesinde belediye meydanına Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz’da çekilmiş olduğu fotoğrafının özel tasarımlı silüeti yerleştirdi.

BELEDİYE 26.11.2019, 10:56
Torbalı’ya En Anlamlı Silüet

Torbalı halkı hafta sonu büyük bir sürpriz ile günlerine başladı. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un talimatı ile belediye binasının önündeki meydana Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz döneminde  çekilen fotoğrafının özel tasarımlı silüeti yerleştirildi.

Özel bir tasarımı olan lazer kesimli tam 6 metre uzunluğu bulunan Atatürk silüeti ilçe halkından çok büyük beğeni aldı . Akşam led ışıklar ile aydınlatması yapılan ve görsel olarak büyük dikkat çeken silüet ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar adeta birbirleriyle yarıştılar. Halkın istekleri ile meydana Mustafa Kemal Atatürk ile alakalı bir çalışma yapmayı isteyen belediyenin bu uygulaması sosyal medyada da geniş yer buldu.

Torbalı Belediyesi’nce sosyal medya hesaplarından paylaşılmış olan, ‘Özgürlüğümüzün imzasını bağrımıza bastık’ notlu fotoğrafa binlerce beğeni ve yorum geldi. Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu, Atatürk’ün herkesin ortak değeri olduğunu, Başkan İsmail Uygur’un talimatı ile estetik ve modern bir çalışmanın yapılmasnın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202