Torbalı’da Kariyer Günleri’nin İlki Yoğun Bir Katılımla Yapıldı

Torbalı Belediyesi tarafından lise öğrencilerine ve mezunlara yönelik Kariyer Günleri organize etti.

BELEDİYE 07.10.2019, 14:50
Torbalı’da Kariyer Günleri’nin İlki Yoğun Bir Katılımla Yapıldı

Öğrencilere üniversite ve meslek seçimlerinde destek olmak amacı ile bugün ilki Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan Torbalı’da Kariyer Günleri’ne 25 üniversite katıldı. Ayrıca etkinlikler çerçevesinde bir de seminer yapıldı. Etkinliğe sadece Torbalı’dan değil diğer ilçelerden de Pek çok katılım oldu.

Kariyer Günleri’nde, öğrencilere vizyon kazandırma, ortaöğretim kurumlarının üniversiteler ile ortaklığını artırmak amacı güdüldü Jokerbet ve gün boyunca yapılan etkinlikler ile öğrencilere hedefler çizildi.

Kariyer Semineri Yapıldı

Toplam 25 üniversite tarafından stant açılan Kariyer Günleri’nde bunun yanında gençlere yönelik rehberlik ve kariyer temalı bir de seminer verildi. İstanbul Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü S. Gülsün Şirin tarafından verilen seminerde doğru tercihin nasıl yapılacağı, hedefin belirlenmesi, kazanımlar ve istekler gibi temel eğitim konularından bahsedildi.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur da üniversite temsilcileri ile yemekte buluştu. Türkiye’nin farklı kentlerinden Torbalı’ya gelip öğrencilere rehber olan eğitimcilere teşekkürlerini sunan Başkan Uygur, öğrencilerin hep yanında olduklarını, Ve bu etkinliği yaptıklarını ve onların yanında olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202