Torbalı Saipler Zeytin Festivali’ne Hazır

Zeytin üretimi ile alakalı ülke çapında mühim bir yere sahip olan Torbalı, zeytindeki öncülüğünü sürdürüyor.

BELEDİYE 31.10.2019, 13:30
Torbalı Saipler Zeytin Festivali’ne Hazır

İlçede yetiştirilmekte olan zeytinin tanıtılması amacı ile etkinlikler yapan Torbalı Belediyesi, Saipler Zeytin Festivali'ni 3 Kasım Pazar günü yapacak.

Torbalı Belediyesi, Saipler’de gelenekselleştirdiği Zeytin Festivali’nin bu sene sekizincisini yapmaya hazırlanıyor. Sene boyunca değişik etkinlikler ve festivallere imza atmış olan Torbalı Belediyesi, 3 Kasım’da Saipler Mahallesi’nde zeytin festivali yapacak.

Festivale, ilçe dışından da yoğun bir ilgi oluyor. Her sene kapsamında genişletme yapılan festival bu sene de renkli geçecek. Pazar günü yapılacak festival için bütün hazırlıklar tamamlanırken Türk Sanat Müziği sanatçısı Hüner Coşkuner ile Türk Halk Müziği sanatçılarından Yasemin Çandır da sahne alacak.

Festival için İzmir merkezden İZBAN aracılığı ile gelenlerin, Tepeköy İZBAN İstasyonu'ndan ücretsiz bir şekilde servisler ile festival alanına taşınacağı ifade edildi. Saat 10.00’dan itibaren köyde tezgahlar alışveriş için hazır olacak. Konserlerse 13.00'de yapılacak. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, tüm İzmir halkını bu güzel festivale davet etti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202