Torbalı Cumhuriyeti Zakkum'la Kutladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Torbalı Belediyesi’nce yapılan fener alayı ve Zakkum konserine pek çok vatandaş katılımda bulundu.

BELEDİYE 30.10.2019, 13:20
Torbalı Cumhuriyeti Zakkum'la Kutladı

Torbalı’da Cumhuriyet’in 96.yıl dönümü büyük bir coşku ile kutlandı. Resmi törenle beraber ilçede Torbalı Belediyesi’nce organize edilen fener alayı ve Zakkum konserine binlerce vatandaş katılımda bulundu. Saat 20.00’de Sadık İleri Bulvarı’nda Torbalı Belediyesi Mehteran Takımı’nın coşkulu marşları ile başlamış olan yürüyüşe Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur eşi Afet Uygur’la beraber katıldı. Metrelerce uzanmış olan bayrağı tutan Torbalı halkı bir defa daha ‘Yaşasın Cumhuriyet’ nidaları attı.

Konser alanına dek marşlarla beraber yürüyen 7’den 70’e Torbalılılar arasında Altınordu Futbol Akademisi’nin futbolcuları, motor grupları ve ilçedeki bazı spor okullarının sporcuları da vardı.

Gecede Zakkum grubu muhteşem bir konser verdileri. Binlerce Torbalılı vatandaşın katılım gösterdiği konserde bir de havai fişek gösterisi yapıldı. Zakkum grubunun üyeleri sahneye Türk bayraklarıyla çıkıp Torbalıların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün bize hediye ettiği Cumhuriyeti büyük bir coşkuyla kutladıklarını, 96. Senesinde Cumhuriyete daha sıkı sarılmaları gerektiğinin farkında olduklarını, önder olan Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitleri saygıyla andığını ve tüm milletin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını belirtti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202