Torbalı Belediyesine Sürpriz Ziyaret

Torbalı'da eğitim aldığı lisenin okul başkanlığına aday olan 10.sınıf öğrencisi Mustafa Konur vaatlerini yerine getirebilmek için Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’u makamında ziyaret etti.

BELEDİYE 20.09.2019, 14:04 20.09.2019, 14:05
Torbalı Belediyesine Sürpriz Ziyaret

Okuduğu lisenin başkanlığına aday olan genç öğrenci Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’u ziyaret etti. Lise öğrenci Mustafa Konur başkanlığı için Uygurdan destek istedi. 

Seçimin güçlü adayı

Torbalı Yedi Eylül Anadolu Lisesi’nde okul başkanlığı için adaylığı koyan 10. sınıf öğrencisi Mustafa Konur başkanlık vaatlerini yerine getirebilmek için Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ile görüştü. Diğer adayların arasından sıyrılarak seçimi kazanmak isteyen Konur Başkan Uygur'a vaatlerini anlattı. Uygur genç başkan adayının vaatlerini yerine getirebilmesi içinde destek olacağının sözünü verdi. 

Verdiği vaatleri yerine getirmek istiyor

Lise başkan adayı Konur verdiği vaatleri yerine getirmesi gerektiğini Betticket ve bu vaatlerin; "Bahçe düzenlenmesi, basketbol potası, okulun bulunduğu alanın trafiğe kapatılması" olduğunu söyledi. Konur, "Okul seçimini kazanmak için verdiğim vaatleri görüşmek adına belediye başkanımız İsmail Uygur’la görüştüm. Seçimi kazandığımda verdiğim vaatleri yerine getirmem gerekiyordu. Bunun için başkanımıza isteklerimizi anlattık. Kendisi de sağ olsun ilgili yerlere talimatı verdi. Başkan seçildiğimde de belediye başkanımızı okulumuzda ağırlamak istiyorum” dedi.

Başkan Uygur gençlerin daha fazla sorumluluk alarak topluma haydalı bireyler olacağını söyledi. Uygur, “Genç arkadaşımız belediyemize güvenerek vaatlerde bulunmuş, bize düşen de çözebileceğimiz talepleri yerine getirmek. Gençleri bu şekilde karşımda görmek beni gelecek adına çok sevindiriyor. Başkan adayımızı tebrik ediyor, seçimlerde ona ve rakiplerime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
20°
parçalı bulutlu
banner202