Torbalı Belediyesi’nde Hamidiye Su Dönemi

Ekrem İmamoğlu’nun İBB Başkanı olmasından sonra kimi kamu kurumlarının İstanbul Büyükşehir Belediye markası olan Hamidiye Su’yunun alımını durdurmasının ardından Torbalı Belediyesi’ne ait işletmelerde Hamidiye Su kullanımı başladı.

BELEDİYE 22.10.2019, 13:29
Torbalı Belediyesi’nde Hamidiye Su Dönemi

Torbalı Belediyesi tüm kurumlarında Hamidiye su kullanma kararı alarak İBB markası olan suya destek çıktı. İBB iştirak şirketleri arasında olan Hamidiye Su A.Ş.'ye, seçimlerden sonra yönetim değiştiği için bazı kamu kurumları ambargo uygulamaya başlamış ve bu uygulama tepki çekmişti.

İBB personellerinin maaşlarının yattığı kamu bankası bile Hamidiye Su almayı bırakmış ardından Türk Hava Yolları'nın yer hizmetlerini veren iştirak şirketi TGS de personeli için senelik aldığı 5 bin damacana su alımından vazgeçmişti. Bu tartışmalar devam ederken yeni kurumlar İBB şirketi olan Hamidiye Su’yla  anlaşmaya başladılar. Bu kurumlardan biri de Torbalı Belediyesi oldu.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur Torbalı Belediyesi işletmelerde Hamidiye Su’yun kullanılması emrini verdi. Belediyeye ait olan kafe ve sosyal tesislerin bağlı olduğu Torbel Müdürü İsmail Takak, Başkan Uygur’un talimatı ile bir süredir belediye tesislerinde Hamidiye suyun kullanıldığını, ilgi ve destekten de memnun olduklarını ve Torbalıların Hamidiye suyunu çok sevdiğini ifade etti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202