Torbalı Belediyesi Bir İlke İmza Atıyor

Torbalı Belediyesi, liseli öğrencilerin doğru meslek seçebilmelerine destek olmak adına ‘Kariyer Günleri’ düzenleyecek.

BELEDİYE 30.09.2019, 16:00 30.09.2019, 16:04
Torbalı Belediyesi Bir İlke İmza Atıyor

Lise öğrencileri ve yeni mezun öğrencilerin meslek seçimlerine yardımcı olmak için 7 Ekim Pazartesi günü, 10.30-17.30 saatlerinde, Belediye Kültür Merkezi’nde ‘Kariyer Günleri’ düzenleyecek olan Torbalı Belediyesi, bu sayede bir ilki gerçekleştirecek.

İki seminerin de gerçekleşeceği etkinliğe, toplamda 25 tane üniversite katılım gösterecek. Katılan üniversiteler arasında Aydın, Bilgi, Demokrasi, İstinye, Okan, Sabancı, TOBB ve Yeditepe yer alıyor. İstinye Üniversitesi Genel Sekreteri Burak Kılınç ile Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin, üniversite hazırlığındaki öğrencilere vizyon kazandırmayı ve doğru seçim yapmalarını sağlamayı amaçlayan seminerler verecekler.

Çevre İlçelerden de Katılım Olacak

Öte yandan, Torbalı sadece kendi öğrencilerine değil, Gaziemir, Menderes, Tire, Kemalpaşa ve Selçuk gibi çevre ilçelerden de öğrencilere hizmet verecek ve onlar için ücretsiz taşıma tahsis edecek.

Başkan’dan Tam Destek

Geride bıraktığımız aylarda da üniversiteyi kazanmış öğrenciler için doğru tercih yapabilmelerini sağlamak adına tercih Jasminbet masaları kurduran Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, “Belediyemizin kapısı tüm öğrencilerimize daima açık. Kanunlar kapsamında elimizden gelen her yardımı yapacağız. Bu anlamda bir ilk olan Kariyer Günleri’ni başlatacağız. Mutlu bir toplumun temelinin mutlu bireyler olduğunu biliyoruz, bunu gerçekleştirmek adına belediye olarak attığımız adımları sürdüreceğiz ve devamının gelmesi için de ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Yorumlar (0)
12°
parçalı bulutlu
banner202