Torbalı Belediyesi 19 Mayıs’ı ve Kadir Gecesi’ni evlere taşıdı

Torbalı Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile aynı geceye denk gelen Kadir Gecesi için dün akşam çok özel etkinliklere imza attı.

BELEDİYE 20.05.2020, 12:36
Torbalı Belediyesi 19 Mayıs’ı ve Kadir Gecesi’ni evlere taşıdı

Torbalı Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile aynı geceye denk gelen Kadir Gecesi için dün akşam çok özel etkinliklere imza attı. 19 noktada 1919 havai fişek gösterisi de gerçekleştiren Torbalı Belediyesi, evde kalan Torbalı halkına dolu dolu bir program gerçekleştirdi. Saat 19.19’da belediye ses sisteminden çalınan İstiklal Marşı’ndan sonra ilçe genelinde başlayan etkinlikler tam not aldı. İlk olarak saat 21.00’da Torbalı’nın 19 mahallesinde 1919 adet havai fişek atıldı. Ardından etkinlikler Torbalı Belediyesi’nin kurumsal sosyal medya hesaplarından devam etti.

İKİ PROGRAM BİRDEN

İlk olarak Torbalı Belediyesi Türk Halk Müziği korosu tarafından ‘Atatürk’ün sevdiği türküler’ konseri gerçekleşti. Belediye Kültür Merkezi’nin bahçesinde gerçekleşen program canlı olarak binlerce Torbalılı tarafından izlendi. Ethem-Tuğçe Kaya eşliğinde gerçekleşen konsere, Torbalı’nın efeleri eşlik etti. Aynı gecenin Kadir Gecesi’ne de denk gelmesiyle birlikte Torbalı Belediyesi Kutlu Doğum Bahçesi’nde özel bir program hazırlandı. Sema gösterisi ve ilahi konserinin olduğu bu program yine Torbalı Belediyesi’nin kurumsal sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Ayrıca Torbalı Belediyesi tarafından dün gün boyu ilçe sokaklarına tazyikle gül suyu sıkıldı.

UYGUR: COŞKUYU İLK GÜNKÜ GİBİ HİSSEDİYORUZ

Milli bayramların bu yıl koronavirüs gölgesinde kutlanıldığını hatırlatan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, “Tüm ulusumuzun şanlı bayramını kutluyorum. Bu yıl salgın nedeniyle bayramlarımızı buruk kutlasak da bu coşkuyu ilk günkü gibi yüreklerimizde hissediyoruz. Torbalı Belediyesi olarak evde kalan ilçe sakinlerimize sosyal medya üzerinden izleyebilmeleri için çeşitli programlar hazırladık. Daha coşku dolu kutlayacağımız bayramlarda buluşmak dileğiyle ” ifadelerini kullandı

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202