TOKİ Bergama projesinde ÇED süreci başladı

Dinamik Başkan Ankara’da Koştu, Bergama ilk etapta 41.4 milyon TL yatırımı kaptı.Bergama için koşmaya başlayan Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun seçim vaatleri arasında bulunan TOKİ Bergama konutları’nda ihale aşamasından sonra ÇED süreci içinde düğmeye basıldı.

BELEDİYE 04.05.2020, 12:13 04.05.2020, 15:19
TOKİ Bergama projesinde ÇED süreci başladı

TOKİ tarafından orta ve dar gelirli ailelere yönelik Bergama’ya inşa edilecek olan konutlar için 31 Mart Yerel Seçimleri’nde vatandaşlara vaatte bulunan ve seçim broşürüne bu vaadini yazan Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun bir yıldır Ankara’da gece gündüz demeden harcadığı mesaisinin meyveleri bir bir toplanmaya başlandı. TOKİ konutlarının çok kısa bir zaman diliminde ihalesinin yapılıp ÇED sürecine başlanması ilçedeki heyecanlı bekleyişi, sevince dönüştürdü.

DİNAMİK BAŞKAN ANKARA’DA KOŞTU, BERGAMA İLK ETAPTA 41.4 MİLYON TL YATIRIMI KAPTI

Bergama’nın gelişim yönü içerisinde bulunan Zafer Mahallesi’nin en gözde yerlerinden birisine inşa edilecek olan TOKİ konutları 58 bin 143 metrekare arsa üzerinde yükselecek, ve 41,4 milyon TL’ye mal olacak. Projede inşa edilecek olan tüm yapılar son teknoloji ile üretilecek. Hafriyat çalışmalarının yaklaşık 10 ay süreceği projede inşaat çalışmaları 8 ay sürecek. Toplamda yaklaşık 18 ayda tamamlanması ön görülen Bergama TOKİ konutlarında 1.380 kişilik nüfus barınacak.

BAŞKAN KOŞTU; “SEÇİM VAATLERİMİZİN HEPSİ BİR BİR GERÇEK OLACAK”

Bergama’ya vermiş olduğu seçim vaatlerinden birisini daha yaşama geçirildiğini ifade eden Başkan Hakan Koştu, “Bergama’ya bugüne kadar TOKİ konutu yapılmayışı büyük bir kayıptır. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde TOKİ’nin ilçemize yeni konutlar inşa etmesi sözünü vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirme yolunda işin ihalesi ardından ÇED süreci de başlamış bulunuyor. TOKİ ülkemizin hemen hemen birçok bölgesinde yıllardır konut üretip duruyor. Girişimlerimiz sonucu ilçemizde de konut yapılması yönünde karar alındı.  Şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olsun ” dedi.  

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202