Tireli gençler, 'Geleceğe Mektup' ve 'Yeteneğini Paylaş' etkinliklerine katıldılar hediyelerini aldılar

Tire Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için düzenlediği etkinliklere katılan gençlere hediyeleri adreslerinde teslim edildi.

BELEDİYE 19.05.2020, 13:25
Tireli gençler, 'Geleceğe Mektup' ve 'Yeteneğini Paylaş' etkinliklerine katıldılar hediyelerini aldılar

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın eşi Necibe Duran yarışmaya katılan öğrencileri evlerinde ziyaret edip hediyelerini takdim etti. 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, gençlerimizin milli ve manevi duygularını canlı tutmak, dilimizin doğru ve etkin şekilde kullanılmasını teşvik etmek, düşünen ve yazan gençliğin oluşumuna katkı sağlamak ve onların yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen “Gençlerden Geleceğe Mektup” ve "Yeteneğini Paylaş" etkinliklerine katılan gençlere Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın "Gençlere Mektubu", "Türk Bayrağımız" ve "Nutuk" kitabından oluşan hediye seti tek tek adreslerinde teslim edildi. 

Hediyelerini sosyal medya üzerinden paylaşan gençler Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve eşi Necibe Duran'a teşekkür etti. 

Başkan Duran da bir açıklama yaparak "Etkinliklerimize katılan tüm gençlerimize, onların eğitimini üstlenen öğretmenlerimize ve onları yetiştiren kıymetli ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202