Sosyal Belediyecilik Sahada... Başkan Sandal Bayraklı'yı karış karış dolaşıyor!

Göreve geldiğinde öncelik verdiği şeylerin başında Bayraklı’yı marka kent haline getirmek olduğunu ve bu doğrultuda bölge vatandaşını da yönetime dahil etmek istediğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Sosyal Belediyecilik Sahada... Başkan Sandal Bayraklı'yı karış karış dolaşıyor!

Melis Çivici/İzmir Gündem Özel

Bayraklı Belediye Başkanı seçilmesiyle belediye binasına sonradan yapılan kapıları Kalebet kaldırtan Sandal, ilçe sakinlerini başkanlık katında ağırlayacağını söyleyerek dikkat çekmişti. İnterraktif belediyecilik anlayışını belediyenin kapılarını vatandaşa açarak ortaya koyan Sandal şimdi de mahalle ziyaretlerine başladı.

Bayraklı da planladıklarını yapmak ve yeni planlar ortaya koymak için ilçe sakinleriyle ortak hareket etmeyi hedefleyen Sandal, Bornova’nın çeşitli yerlerindeki mahalleleri dolaşarak vatandaşın şikayet ve önerilerini dinledi.

Son dönemde CHP’li belediyelerde öne çıkan sosyal demokrat belediyecilik anlayışının yenilikleriyle en dikkat çeken isimlerinden biri olan Bayraklı Belediye Başkanı, tespit edilen eksikliklerle ilgili gerekli birimlerin görevlendirildiğini ve yakın zamanda sorunların çözümü için harekete geçileceğini söyledi.

Mahalle ziyaretlerine Mansuroğlu, Adalet ve Manavkuyu mahalleleriyle başlayan Sandal, muhtarlarla yaptığı görüşmelerin yanı sıra mahalle sakinlerinin de sorunlarını dinledi. Vatandaşın da yapılacak projeler hakkında bilgilendirildiği mahalle ziyaretlerinde, genel taleplerin yol işgalleri, kaldırım-çevre düzenlemeleri ve yeşil alan peyzajlarının bakımı üzerine olduğu belirtildi.

Meclis üyeleri ve bürokratlarla sahaya indiği günden bu yana 15 mahallenin muhtarıyla bir araya gelen Sandal’ın, 2 haftalık sürecin sonunda Bayraklı’nın toplam 24 mahallesini ziyaret etmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202