Seferihisar Belediyesi’nden Hamidiye Su Desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Hamidiye Suları’nın hükümete yakın şirketlerce anlaşmasının sonlandırılması üzerine Seferihisar Belediyesi’nden sürpriz bir destek geldi.

Seferihisar Belediyesi’nden Hamidiye Su Desteği

Büyükşehir Belediyesinin Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçmesi üzerine Türk Hava Yolları, Kültür, Bilim ve Sanayi Bakanlıkları, Milli Saraylar, Koza Holding, Türgev, TEDAŞ, TEİAŞ, Seta, BDDK, AKP Genel Merkezi ve TGS gibi kurum ve yerlerde kullanımıyla ilgili anlaşmaların sonlandırıldığı Hamidiye Su’ya diğer cepheden verilen destek büyüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gelir elde etmesini istemeyen çevrelerce kullanımına engel konulan Hamidiye Su, hükümete yakınlığıyla bilinen STK, kurum ve devlet dairelerinde artık kullanılmayacak. Özellikle Hamidiye Suları’nın Türk Hava Yolları’nda kullanılmayacağı haberlerinin yapılmasından sonra kamuoyunun tepkisini çeken kararlar sonrası, bir destek de Seferihisar Belediyesi’nden geldi.

İmamoğlu’nun İBB Başkanı olmasıyla peş peşe patlak veren boykot haberlerinin gölgesinde Seferihisar Belediyesi Hamidiye Su alımı sözleşmesi imzaladığını açıkladı. İBB markası Hamidiye Su Seferihisar Belediyesi’ne ait halk marketin raflarında yerini aldı. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ise konuya dair yaptığı açıklamada “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğu’na destek amaçlı Seferihisar Belediyesi olarak açtığımız Halk Market’in raflarında Hamidiye Su’yu bulabilirsiniz. Seferihisar Pasgol halkına sağlıklı bir su sunalım istiyoruz” dedi.

Seferihisar Belediyesi Halk Market’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 0.5 litre pet suyun 65 kuruş, 19 litre damacana suyun 5 TL olarak satışa sunulacağı belirtildi. Seferihisar Belediyesi’ne ait halk markette bugün itibari ile Hamidiye Su’yun tüm çeşitleri satışa sunuldu.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202