Ödemiş’te Kadınlar Kaliteli Zaman Geçiriyor

Ödemiş Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi, yüzme kursları ile beraber hafta içi her gün mesai saatlerinin içinde serbest yüzme için de hizmet sunuyor.

BELEDİYE 28.11.2019, 09:45
Ödemiş’te Kadınlar Kaliteli Zaman Geçiriyor

Merkezde kapalı yüzme havuzunun, Salı ve Perşembe akşamlarında da Ödemişli kadınların kullanımına açıldığı ifade edildi. Yepyeni güzel kadınlarla zevkli özel anları tek bir elden yaşamak için arayın ve konuşun.

İnönü Mahallesi’nde Şirin Sokak’ta Ödemişli kadınlar için günlük değişik kurs etkinliklerine ev sahibi olan Ödemiş Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi’nde yüzme kurslarının kış mevsiminde de devam ettiği belirtildi. Kapalı yüzme havuzunun, kurs programları dahilinde hafta içi her gün yüzmeyi isteyen Ödemişli kadınların kullanımına açılacağı söylendi. Hafta içi her gün mesai saatlerinin içinde, bununla beraber Salı ve Perşembe günleri ise akşam saatlerinde de eğitmenler gözetiminde serbest yüzmenin sürdüğü dile getirildi.

Gittikçe daha fazla ilgi görmekte olan Kadın Yaşam Merkezi’ndeki saunadan randevu alınıp faydalanılabiliyor.

Bale, jimnastik, pilates, fitness gibi kurslarının da sürdüğü merkezde 09.00 - 18.00 saatlerinde pilates salonu, 09.00 - 22.00 saatlerinde de fitness salonu spor yapmayı talep eden Ödemişli kadınların hizmetinde.

Kadın Danışma Merkezi ile kadınlara psikolojik destek hizmetinin de sunulmaya başlandığı Merkez’deki kurs etkinlikleri ve diğer kurslar sağlıklı bir hayat sürmek ve daha kaliteli zaman geçirmeyi talep eden Ödemişli kadınlara güzel bir ortam sunmakta. Merkez ile alakalı ayrıntılı bilgilere 0 232 508 45 05 nolu telefondan alabilirsiniz.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202