Ödemiş Tekstil Mevki’inde Pazar Yeri Oluşturulması İçin Çalışmalara Başlandı

Ödemiş Belediyesi, Tekstil mevkiinde Pazar kurulması konusunda oda başkanları ve muhtarlarla görüşme yaptı. Pazar için müracaatlar, 1 Aralık 2020 tarihine kadar Zabıta Müdürlüğü tarafından alınacak.

BELEDİYE 05.10.2020, 17:07 Ecem Atabay
Ödemiş Tekstil Mevki’inde Pazar Yeri Oluşturulması İçin Çalışmalara Başlandı

Ödemiş Belediyesi, pandemi sürecinde tedbirleri en üst seviyede tutmaya özen gösterirken, pazar için alternatifler oluşturmaya başladı.  Bölgenin en büyük açık pazarı olan Cumartesi Pazarı’nın yanı sıra kentin farklı bölgelerinde semt pazarları kurulmaktadır. Zafer Mahallesi Tekstil mevkiinde  de Pazar kurulması konusunda  çalışmalara başlandı. Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, Gıda Maddeleri Odası Başkanı Hülya Çavuş, Terziler Odası Başkanı Hüseyin Döner, Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Karaceviz, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş, Zabıta Müdürü Ali Palamut’un yer aldığı ekip, tekstil mevkiinde  incelemelerde bulundu. 

Başkan Yardımcısı  Özay Kaptan konuyla ilgili yaptığı açıklamada ; “Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusundaki  taleplerini, ilgili sivil toplum örgütleri işbirliği ile çözüm bulmaya çalışıyoruz. Cumartesi dışında, kent merkezindeki  her bölgenin ihtiyacını karşılayacak,  farklı günlerde semt pazarları kuruluyor.  Pandemi koşullarını da göz önünde bulundurarak, Teksil mevkiinde  Pazar oluşturulması konusunda çalışmalara başladık. Yaptığımız incelemelerde 1350 sokaktaki alan uygun bulundu.  Müracaatlar 1 Aralık 2020 tarihine kadar  Zabıta Müdürlüğümüz tarafından alınacaktır ” dedi. 

Yorumlar (0)
19°
parçalı bulutlu
banner202