Narlıdere’nin Uzun Senelerdir Var Olan Sorunu Çözüldü

Narlıdere Belediyesi tarafından, yaya ve araç trafiğinin çok yoğun olduğu yerlerden bir tanesi olan İsmet İnönü Caddesi baştan sona yenilendi.

BELEDİYE 18.10.2019, 09:03
Narlıdere’nin Uzun Senelerdir Var Olan Sorunu Çözüldü

Vatandaşlardan gelmiş olan istek ve öneriler ile caddedeki Arnavut taşlar kaldırılıp asfalt atıldı, altyapıda oluşan eksiklikler tamamlandı. Konu hakkında konuşan Başkan Ali Engin vatandaşların şikâyetlerine kulak vermenin öncelikli görevi olduğunu ve Onlar istediğini kendilerinin de yaptığını belirtti.

Narlıdere’ye belediye eli değdi… Yoğun caddelerden olan İsmet İnönü Caddesi, vatandaşların isteğine göre yenilendi. 150 m olan Cadde üstündeki Arnavut taşlar düşme ve araçlarda maddi hasarlara yol açması bakımlarından şikayet ediliyordu. Durumu değerlendiren belediye ekipleri, caddeye asfalt döktü. Altyapıda oluşan eksikler de çalışma çerçevesinde halledildi.

Başkan Ali Engin birebir görüşmeler ile olsun dijital sahabet ortamda olsun vatandaşlar ile 24 saat iletişim halinde olduklarını, yerel yapılan hizmetleri onların istekleri ile biçimlendirdiklerini, İsmet İnönü Caddesi’nin de esnaf ve hemşerilerin isteğiyle yenilendiğini, uzun senelerdir var olan bir sorunun ortadan kaldırıldığını dile getirdi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202