Narlıdere’de Heyecan Başlıyor

Çocuk Senfoni Orkestrası kurmak amacı ile çalışmalar yapan Narlıdere Belediyesi, şehrin sanat hayatını renklendirecek orkestra için 19-20 Ekim tarihlerinde seçme yapacak.

BELEDİYE 17.10.2019, 10:54
Narlıdere’de Heyecan Başlıyor

Ortaokul ve lise seviyesinde olan öğrencilerin katılabilecekleri seçmeler için konuşan Başkan Ali Engin, Belediyenin himayesinde kurulacak olan ve Türkiye’ye örnek olacak Çocuk Senfoni Orkestrasına tüm çocukları beklediklerini ifade etti.

Kültür ve sanat çalışmalarıyla dikkatleri çeken Narlıdere Belediyesi, belediyenin himayesinde Çocuk Senfoni Orkestrası kuruyor. 19-20 Ekim tarihlerinde Narlıdere AKM’de saat 11.00 gibi başlayacak olan seçmeler, gün boyunca sürecek.

Detaylar için 238 3001/ 1501 nolu telefondan da bilgi alınabiliyor.

Sanatçı Kartal Akıncı’nın şefliğini yapacağı Narlıdere Çocuk Senfoni Orkestrası yalnızca salonlarda konserler vermeyecek. Sanatın halkın ayağına götürülmesini amaçlayan belediye, sokak konserleriyle sanatı tüm vatandaşlarla buluşturacak matadorbet ve il, ilçelerde de konserler yapılacak.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin söz verdikleri gibi, Çocuk Senfoni Orkestrası projesini yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını, bu projenin Türkiye’ye örnek olacağına inandığını, belirtti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202