Narlıdere’de Çok Önemli Proje

Narlıdere’de bisiklet kullanım oranını yükseltmek ve kent içi erişimde alternatif oluşturmak amacı ile çalışmalar yapan Narlıdere Belediyesi, ormanla ve denizi bir araya getirecek “Yürüyüş ve Bisiklet Yolu” projesine başladı.

BELEDİYE 17.11.2019, 14:20
Narlıdere’de Çok Önemli Proje

Başkan Ali Engin, 2 km.’lik güzergahın, ilçenin en merkezi noktalarından geçeceğini, hem bisiklet sürmenin hem de yürüyüşün teşvik edileceğini, ormanla sahili bu projeyle birleştireceklerini ifade etti.

İlçe içerisinde bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve farkındalık yaratılması amacı ile çalışmalarını sürdüren Narlıdere Belediyesi, ilçeyi boydan boya sarması planlanan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projesine start verdi.

Deniz ve ormanının birleştirileceği proje Çamtepe ve Narlı Mahallelerini içine alacak ve 1.900 metre bisiklet yoluyla, 1.300 metre yaya yolu olacak.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Narlıdere’de güzel ve keyifli projelerin üretiminin sürdüğünü, 2 km’lik güzergahın, ilçenin en merkezi noktalarından geçeceğini, hem bisiklet yolunun hem de yürüyüş bölümünün olacağını ve bu şekilde ikisinin de teşvik edileceğini belirtti.

Yorumlar (0)
açık
banner202