Narlıdere Belediye Başkanından Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

BELEDİYE 19.09.2019, 11:01
Narlıdere Belediye Başkanından Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara'da ziyaret etti. Engin Kılıçdaroğlu ile gerçekliştirdiği buluşmada hayata geçirmek istediği projeleri ve çalışmaları anlattı.

Görüşme yarım saat sürdü

CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen ve yarım saat süren görüşmeye Başkan Ali Engin ile birlikte Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat da katıldı. Görüşmede Narlıderede seçimden sonra hayata geçirilmek istenen proje ve çalışmlarının konuşuldu. Başkan Engin 5 yıllık yatırım planlarınıda anlattı. 

"Başarılı işlere imza atıyorsunuz"

Görüşmede Narlıdereyi yakından takip ettiğini söyleyen CHP Genel Bşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Betpas "“İzmir’i ve Narlıdere’yi yakından takip ediyorum. Başarılı işlere imza atıyorsunuz. Dahada güzellerini yapacağınıza olan inancım tam. Bu dönem birlik ve beraberlik dönemi. El ele vererek, ülkemizi kalkındıracak projeleri hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "“Şahsıma güvenerek, halkımızın oylarıyla belediye başkanı seçilmeme ve Narlıdere’ye hizmet etmeme vesile oldunuz. Sizin bu güveninizi boşa çıkartmayacağıma ve her zaman yanınızda yer alacağıma söz veriyorum” dedi. 

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202