Narlıdere Ata’nın Huzurunda

Narlıdere Belediyesi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yıldönümünde, Anıtkabir’e bir ziyareti yaptı.

BELEDİYE 10.11.2019, 17:50
Narlıdere Ata’nın Huzurunda

Başkan Ali Engin’in liderliğinde yapılan ziyarete, meclis üyeleri, muhtarlar ve Narlıdereli vatandaşlar katıldılar. Başkan Engin Atatürk’ün yakmış olduğu ışığın hiç sönmeyeceği, sonsuza dek O’nun izinden yürümeye devam edeceklerini ifade etti.

Narlıdere Belediyesi, Büyük Önder Atatürk’ün vefatının 81. Yıldönümünde 10 Kasım’da Anıtkabir idi. Meclis üyelerinin, muhtarların, CHP İlçe yönetiminin, Kadın Danışma Merkezinin, kadın ve gençlik kolları üyelerinin ve Narlıdereli vatandaşların katıldığı hemen hemen 200 kişilik grup Atatürk’ün manevi huzuruna çıktılar. Narlıdereli vatandaşlar ellerinde karanfiller ve Türk Bayraklarıyla Ata’ya minnetlerini sundular.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin her sene olduğu gibi, bu sene de 10 Kasım’da sonsuz özlem ve bağlılık ile Atanın huzuruna geldiklerini, ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 81. yılında sevgi, saygı ve minnet ile andıklarını, kendilerine emanet ettiği Cumhuriyete sonsuza kadar sahip çıkacaklarına bir defa daha söz verediklerini, ve devrimlerinin bekçileri olduklarını belirtti.

Yorumlar (0)
16°
açık
banner202