Milletvekilinden Menderes Devlet Hastanesi Önergesi

Menderes halkının temsilciliğini yapan İyi Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, meclise Menderes Devlet Hastanesi ile ilgili soru önergesi verdi.

BELEDİYE 07.10.2019, 14:51
Milletvekilinden Menderes Devlet Hastanesi Önergesi

İyi Parti Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Meclise, Sağlık Bakanlığı’nın yanıtlaması isteğiyle, Menderes Devlet Hastanesi ile alakalı, bir soru önergesi sundu.

2016 senesinde inşaatına başlanan ve 2018 senesinde tamamlanması planlanan ancak 1 senedir inşaat halinde olan 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin, inşaata başlayan ilk firmanın iflas etmesi, ikinci firmanın da inşaatı yarıda bırakması nedeni ile vatandaşların sağlık hizmetlerine yanıt veremediğini sunduğu önergede belirten Müsavat Dervişoğlu, “Yerli nüfusu yaklaşık 100 bin civarı olan, yaz aylarındaki nüfusu 300 bini aşan Menderes ilçesi, ilde tam teşekküllü hastanesi olmayan tek ilçedir. Sağlık ihtiyaçlarını İzmir’in diğer ilçelerindeki hastanelere giderek karşılamaya çalışan Menderes halkının, inşaat faaliyetlerinin yeniden başlaması ve en kısa zamanda tamamlanması dört gözle beklemektedir” ifadesini kullandı.

Öte yandan, İyi Parti İzmir İl Başkanlığı da Asyabahis Dervişoğlu’nun önergesi için “Diğerlerinde olduğu gibi bu konunun da takipçisi olacağız” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202