Meşhur Oyun Torbalı’da Sahnelenecek

2000’li senelerin başlarında Yılmaz Erdoğan’ın yazmış olduğu ve Demet Akbağ’la oynayarak kahkaha fırtınaları estiren Haybeden Gerçeküstü Aşk, Elif Özdemir ve Meriç Kırık tarafından Torbalı ilçesinde oynanacak.

BELEDİYE 17.10.2019, 12:40
Meşhur Oyun Torbalı’da Sahnelenecek

Haybeden Gerçeküstü Aşk isimli oyun Torbalı’da sergileniyor. Türkiye çapında yüzlerce gösteriye imza atmış olan başarılı oyuncular şimdi de bu oyunu Torbalı ilçesinde sahneleyecekler.

Torbalı Belediyesince ücretsiz bir biçimde organize edilecek olan tiyatro gösterisi cumartesi günü saat kralbet 20.00’da BKM’de olacak. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un emirleriyle kültür ve sanat organizasyonlarını artırıp devam ettiren Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bu çerçevede hazırlıklarını sona erdirdi.

Hemen hemen 2 saat sürecek olan 2 perdelik tiyatro oyununda tanışmadan evlenmeye, ayrılma hatta ayrılamama anına dek kadın - erkek ilişkilerini işliyor.

Torbalı ve İzmirli vatandaşları oyunca çağıran Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin, Torbalı’da kültür, sanat ve spor etkinliklerinin hızla sürdüğünü, bu çerçevede cumartesi günü çok güzel bir oyunun daha ilçe sakinleri ile buluşturulacağını belirtti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202