Menemen’de Engeller Kalkıyor

Menemen Emiralem Engelsiz Yaşam Merkezi ve Engelsiz Çilek Kafe 8 Ekim tarihinde Başkan Serdar Aksoy’un da katılımları ile açılıyor.

BELEDİYE 03.10.2019, 09:04
Menemen’de Engeller Kalkıyor

Menemen Belediyesi’nce, tüm eşitsizliklerin sonlandığı, engelli olan vatandaşlar için yaşamlarının daha da kolaylaştığı bir yaşam alanını kurma amacı ile hayata geçirilmiş olan Emiralem Engelsiz Yaşam Merkezi’nin 8 Ekim’de açılacağı ifade edildi.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, ayrımcılığın, erişilebilirliğin, eğitimin, istihdamın, sosyal yardımların, sağlık, şiddetin, istismarın, katılımın, farkındalığın, yasal ve yönetsel yapılar ile alakalı konularında çözümler bulmaya çalışmakta.  

Engelli Vatandaşlar Sosyalleşecek

Menemen Belediyesi’nin konuyla alakalı Güvenilir Bahis Siteleri son hizmeti, Menemen’deki yaşamakta olan engelli kişilerin eğitimleri ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacı ile hizmete alınan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Engelsiz Çilek Kafe oldu.

Farklılıkların hayata renk katacağı parolası ile merkezin açılışı hakkında konuşan Başkan Serdar Aksoy, yapılan çalışmalar ile engelli vatandaşların sağlık, eğitim, çalışma ve yaşam alanlarındaki koşulları artlarını düzenleyerek daha da rahat bir hayat sürmeleri ile alakalı çalışmaların sürdüğünü. Öncelikle Emiralem Engelsiz Yaşam Merkezi ve Engelsiz Çilek Kafe’nin, ilçe halkını engelsiz olarak buluşturmak amacı ile açıldığını dile getirdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202