Menemen Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmalarını Hızlandırdı

Ağaç katliamı yapılıyor yönünde çıkan haberlere karşılık olarak Menemen Belediyesi kurumuş ağaçların yerine yenisini dikmeye başladı.

BELEDİYE 19.09.2019, 15:46
Menemen Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmalarını Hızlandırdı

Geçtiğimiz günlerde medyaya yansıyan Menemen Belediyesi ağaç katliamı yapıyor haberlerine karşılık olarak Menemen Belediyesi ağaçlandırma çalışmalarına hız verdi. Ağaç katliamı ile ilgili haberlere cevap veren Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Kemal Sönmez, şehir parkında ağaç katliamının olmadığını belli bir bölgede hastalık bulaşan ağaçların kuruduğunu ve bu ağaçların kesildiğini söylemişti.

"Kesilen  her 4 ağaca karşılık 14 ağaç dikilecek"

Kesilen ağaçlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Sönmez sadece hasta ve kurumuş ağaçların Celtabet kesildiğini ve her kesilen 4 ağaca karşılık olarak yerine 14 ağaç dikileceğini söyledi. Memenem Belediyesi Park ve Bahçe ekipleri bugün, gün içerisinde şehir parkındaki ağıçlandırma çalışmalarına başladı. Ekipler kesilen ağaçların yerine yenilerinin ekimine başladı. Ekipler çalışmalarını sürdürürken Sönmez'de dikilen ağaçların kontrollerini yapıp ağaçlandırma çalışmasını yakından takip etti. Yeşil bakımlı ve düzenli bir Menemen hedefi ile çalıştıklarını ifade eden Sönmez sağlıklı ağaçların kesilmesi gibi bir olayın olmadığını ve olamayacağını tekrarladı. 

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202